Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμος σκυλάκος

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 117260
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 4 εβδομάδες : 2/11/2022 4:06 μμ
Εμφανίσεις 253
Δημοφιλία
Δημοφιλής
star star star star_border star_border 3/5
Αξιολόγηση 3/5 βάσει 253 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Mixed Breed - Ημίαιμο
Φύλο Αρσενικό
Μικροτσίπ 932001000663613
Ηλικία 6 ετών
Κείμενο αγγελίας

SCROLL DOWN FOR ENG ↓

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ:
Ο Ρόκυ μεταφέρθηκε ως κουτάβι από τον πρώην ιδιοκτήτη του σε κτηνιατρική κλινική, σε πολύ άσχημη και κρίσιμη κατάσταση. Ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο, αλλά ο ιδιοκτήτης του δεν ήρθε ποτέ να τον παραλάβει. Έτσι, δυστυχώς ο Ρόκυ μεγάλωσε μέσα σε ένα κλουβί, όπου παραμένει μέχρι κι σήμερα. Οι εργαζόμενοι της κλινικής, ζήτησαν τη βοήθεια μας, προκειμένου να του βρούμε μία όμορφη οικογένεια και να ζήσει τα υπόλοιπα του χρόνια όπως του αξίζει!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
Ο Ρόκυ είναι γεννημένος το 2016 και ζυγίζει περίπου 30 κιλά. Είναι παιχνιδιάρης και αξιαγάπητος. Πάντα θα σηκωθεί στα δύο πόδια να σε χαιρετήσει και να πάρει τα χάδια του. Αφού είναι νεαρός, έχει ενέργεια και του αρέσει να παίζει και να τρέχει. Αλλά πιο πολύ απ'όλα, ζητάει προσοχή από τον άνθρωπο του. Είναι φιλικός με τα υπόλοιπα σκυλιά και συμβιώνει άψογα μαζί τους. Στη βόλτα με το λουρί, ενθουσιάζεται στην αρχή και βιάζεται να βγει έξω να εξερευνήσει, αλλά ύστερα είναι πολύ διαχειρίσιμος και καλός.
Βοηθήστε τον Ρόκυ να βρει ένα μόνιμο σπίτι και ανθρώπους να τον αγαπούν. Κοινοποιήστε!

Θα δοθεί στειρωμένος, εμβολιασμένος και τσιπαρισμένος στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη.

Τηλ. Επικ 6982005800 - Φένια.

Αρ. microchip: 990000004955121

𝙃𝙄𝙎 𝙎𝙏𝙊𝙍𝙔:
Rocky was transferred as a puppy by his former owner to a veterinary clinic, in a very bad and critical condition. Fortunately he overcame the danger, but his owner never came to pick him up. So, unfortunately, Rocky grew up in a cage where he still remains. The employees of the clinic have asked for our help in order to find him a beautiful family and to live the rest of his years as he deserves!

𝙋𝙀𝙍𝙎𝙊𝙉𝘼𝙇 𝙄𝙉𝙁𝙊 & 𝘽𝙀𝙃𝘼𝙑𝙄𝙊𝙐𝙍:
Rocky is born in 2016 and weighs about 30kg. He is playful and lovable. He will always stand on both feet to greet you and get his cuddles. Since he is young, he has energy and likes to play and run. But more than anything, he asks for attention from his man. He is friendly with the rest of the dogs and lives perfectly with them. During walks on a leash, he is excited at first and is rushing to go out to explore, but then he is very manageable and good.
If you're interested in Rocky, please contact us.

He will be given neutered and microchipped in the name of the new owner.

Contact 6982005800 - Phenia.

Microchip number: 990000004955121

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Επωνυμία ή Διακριτικός τίτλος
Romi Animal Rescue
Ταχυδρομικός κώδικας 12243
Περιοχή Αιγάλεω Αττικής
Τηλέφωνο 6982005800
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email romianimalrescue@gmail.com
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμος σκυλάκος, mixed breed - ημίαιμο, , αρσενικό, στειρωμένο, Αιγάλεω Αττικής, ταχ. κωδ. 12243, αγγελία 117260

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.