Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμη σκυλίτσα

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 118063
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 1 έτος : 2/11/2022 4:05 μμ
Εμφανίσεις 227
Δημοφιλία
Αβαθμολόγητη
star star_border star_border star_border star_border 1/5
Αξιολόγηση 1/5 βάσει 227 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Mixed Breed - Ημίαιμο
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 00000000000000
Ηλικία 2 ετών
Κείμενο αγγελίας

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ:
Η Ρώμη γεννήθηκε και ζούσε σε μία εταιρεία στον Ασπρόπυργο. Ένα βράδυ, χτύπησε το τηλέφωνο και εθελοντές πήγαν άμεσα στο σημείο. Αντίκρισαν ένα μικρό κουτάβι παγωμένο και σε ημικωματώδη κατάσταση. Αμέσως μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική όπου πραγματοποιήθηκε επί τόπου μετάγγιση αίματος και την επόμενη ημέρα το πρωί χειρουργείο, καθώς είχε άγανο στο πάγκρεας και σηπτική περιτονίτιδα. Οι περιπέτειες της υγείας της συνεχίστηκαν για 6 ολόκληρους μήνες στην κλινική, αφού χρειάστηκε κι άλλες μεταγγίσεις αίματος και ταλαιπωρήθηκε με ανοσολογική πολυαρθρίτιδα κι ύστερα με θρομβοκυτταροπενία. Όλα αυτά αντιμετωπίστηκαν, όμως αργότερα άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα όπως διάρροιες, εμετούς και ανορεξία. Ύστερα από άπειρες εξετάσεις αίματος και πολύ ψάξιμο από τους κτηνιάτρους, διαπιστώθηκε ότι πάσχει είτε από τροφική αλλεργία, είτε από IFNE (ιδιοπαθή χρόνια φλεγμονώδης νόσο του εντέρου). Αυτό σημαίνει ότι η Ρώμη πρέπει να τρέφεται με την ειδική τροφή Anallergenic και μόνο, για το υπόλοιπο της ζωής της!!

Σε πολύ μικρή ηλικία, ήρθε αντιμέτωπη με το θάνατο πολλές φορές και οι αντοχές της δοκιμάστηκαν πολύ, όμως απέδειξε πόσο μεγάλη δύναμη ψυχής έχει. Εξού και το όνομα της, “Ρώμη”, που σημαίνει “δύναμη”. Σήμερα είναι υγιέστατη κι αυτή τη στιγμή φιλοξενείται προσωρινά επί πληρωμή σε σπίτι. Αναζητούμε λοιπόν, έναν ΑΝΘΡΩΠΟ να την αγαπήσει ολοκληρωτικά, όπως ακριβώς αγαπάει κι εκείνη!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
Η Ρώμη μας υπολογίζεται πως έχει γεννηθεί Απρίλιο του 2021 και είναι μεσαίου μεγέθους, περίπου 20kg. Είναι φιλική με όλα τα σκυλιά που έχει συναντήσει και συμβιώσει μαζί τους, έχει ζήσει σε σπίτι με γάτες χωρίς κανένα πρόβλημα και συμπαθεί όλους τους ανθρώπους. Θα ήταν ιδανικό να βρει ένα σπίτι όπου θα έχει παρέα άλλο σκυλάκι, καθώς απολαμβάνει πολύ την παρέα τους και ταυτόχρονα εκτονώνει την απεριόριστη ενέργεια της. Είναι χαδιάρα, παιχνιδιάρα, σπιρτόζα και πολύ έξυπνη. Στο σπίτι όπου φιλοξενείται, δεν προκαλεί ζημιές κι έχει μάθει να κάνει την ανάγκη της στη βόλτα και στον κήπο. Στη βόλτα της είναι διαχειρίσιμη και συνεργάσιμη.

Θα δοθεί στειρωμένη, τσιπαρισμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Τηλ. Επικ 6982005800 - Φένια.

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Επωνυμία ή Διακριτικός τίτλος
Romi Animal Rescue
Ταχυδρομικός κώδικας 12243
Περιοχή Αιγάλεω Αττικής
Τηλέφωνο 6982005800
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email romianimalrescue@gmail.com
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμη σκυλίτσα, mixed breed - ημίαιμο, , θηλυκό, στειρωμένο, Αιγάλεω Αττικής, ταχ. κωδ. 12243, αγγελία 118063

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.