Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμος σκυλάκος

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 25403
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 1 μήνα : 23/12/2019 7:57 μμ
Εμφανίσεις 11965
Δημοφιλία
Εξαιρετικά δημοφιλής
star star star star star 5/5
Αξιολόγηση 5/5 βάσει 11965 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Mixed Breed - Ημίαιμο
Φύλο Αρσενικό
Μικροτσίπ 900096000043012
Ηλικία 5,5 ετών
Κείμενο αγγελίας

Ο μοναδικός Bruno, το αγόρι μας με τα κομμένα αυτάκια, είναι τόσο χαρούμενος μαζί με τα άλλα σκυλάκια. Έχει πλέον παρέα και είναι από τα πιο υπάκουα σκυλιά του καταφυγίου! Μόλις ακούσει το όνομά του, τρέχει στο κλουβάκι του και περιμένει υπομονετικά να φτάσει η επόμενη μέρα για να βγει ξανά στο προαύλιο. Πραγματικά του αξίζει να βρει έναν σωστό κηδεμόνα, που θα λατρέψει τον υπέροχο χαρακτήρα του!

Διαβάστε την πονεμένη ιστορία του.
Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη ζωή του υπέροχου Bruno...
Βρέθηκε τον Ιούλιο του 2014, μόλις 2,5 μηνών κουταβάκι, με τα αυτιά του κομμένα από ανθρώπου χέρι με ψαλίδι και χτυπημένο στο πόδι από αυτοκίνητο σε ένα χωριό της Έδεσσας, τον Άγρα.
Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο από τις κοπέλες που άκουσαν το κλάμα του, χειρουργήθηκε και τον φιλοξένησαν για λίγο καιρό, καθώς τελείωναν οι διακοπές τους και έπρεπε να φύγουν.
Μεταφέρθηκε σε ένα κτήμα, όπου εθελοντές τον φρόντιζαν μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος κηδεμόνας.
Τον Νοέμβριο του 2014, όλα έδειχναν πως ο Bruno, θα ζούσε κοντά σε μια οικογένεια που θα τον αγαπούσε. Υιοθετήθηκε και έναν χρόνο μετά, το αγόρι πιστεύαμε πως ήταν χαρούμενο.... ώσπου η εγκατάλειψη ήρθε με την χειρότερη μορφή....
Έτσι ξαφνικά ο άνθρωπος που το είχε υιοθετήσει, αποφάσισε πως δε μπορούσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και τον έδωσε σε έναν κυνηγό, χωρίς φυσικά να ενημερώσει κανέναν!!
Και ενώ φαινόταν πως η τύχη του τον έχει εγκαταλείψει, ο φύλακας άγγελός του, η ίδια κοπέλα που τον είχε βοηθήσει όταν ήταν μικρός, διαπίστωσε πως κάτι δεν πάει καλά.....
Το μέρος που ζούσε άθλιο, δεμένος με ένα μέτρο αλυσίδα, το σπίτι του μια λαμαρίνα, το μπολ του νερού άδειο και δίπλα του για φαγητό, ένα πεθαμένο γουρουνάκι...
Το ζώο υπέφερε από την ασιτία και η ζωή του είχε μετατραπεί σε κόλαση.
Ενημερώθηκε εθελόντρια και τον πήρε πίσω αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη!!!
Ο Bruno μπήκε στο καταφύγιο απογοητευμένος. Τα πανέμορφα μάτια του ήταν γεμάτα θλίψη και το χαμόγελό του είχε χαθεί........
Όμως εμείς του υποσχεθήκαμε πως θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να έχει τη ζωή που του αξίζει.
Κάπου, σε μια άκρη θα υπάρχει λίγος χώρος γα να κουρνιάσει και να ησυχάσει η ψυχή του. Κάποιος σίγουρα θα θέλει να του δώσει όση αγάπη στερήθηκε.
Δεν πρέπει να μείνει φυλακισμένος σε ένα κλουβί.
Απλά, δεν πρέπει..
Τα σκυλιά του καταφυγίου, τα αδέσποτα που ζουν ελεύθερα στα όρια του Δήμου (ή και αυτά που έχουν επανατοποθετηθεί στο φυσικό τους περιβάλλον), δίνονται με μικροτσίπ, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, έλεγχο από τον κτηνίατρό μας και με την προϋπόθεση να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία όσα δεν είναι στειρωμένα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Όνομα Κατερίνα Καλτσά
Ταχυδρομικός κώδικας 58200
Περιοχή Έδεσσα Πέλλης
Τηλέφωνο 6986746436
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email katerina_kaltsa@hotmail.gr
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμος σκυλάκος, mixed breed - ημίαιμο, , αρσενικό, αδεσποτάκι, στειρωμένο, Έδεσσα Πέλλης, ταχ. κωδ. 58200, αγγελία 25403

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.