Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται σκυλίτσα Greek Sheepdog - Ελληνικός Ποιμενικός

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 26647
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 4 μήνες : 30/5/2017 10:00 πμ
Εμφανίσεις 3315
Δημοφιλία
Πολύ δημοφιλής
star star star star star_border 4/5
Αξιολόγηση 4/5 βάσει 3315 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Καθαρόαιμο Greek Sheepdog - Ελληνικός Ποιμενικός
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 123423624512549
Ηλικία 10 μηνών
Κείμενο αγγελίας

Μόλις 10 μηνών η υπέροχη Χρυσαφένια Μόκα ψάχνει το άστρο της...Όλο ακατάλληλοι άνθρωποι εμφανίζονται γι'αυτή την υπέροχη τσοπανίτσα..Παλέψαμε όσο ήταν μωρό για να ζήσει και νικήσαμε.Τώρα θα παλέψουμε για να βρει αυτό που της αξίζει.Όχι σε μαντριά και όχι σε ανεύθυνους ιδιοκτήτες. Τιγρέ κουταβίτσα μόλις 10 μηνών ελληνικό ποιμενικό που βρέθηκε πολύ μωρό στον δρόμο, πολύ καλού χαρακτήρα αλλά και ήδη εξαιρετική στην φύλαξη του χώρου της, ψάχνει τον άνθρωπο που θα διώξει το παράπονο απο τα μάτια της... Τα πάει πολύ καλά με άλλα ζωάκια και λατρεύει τα παιδιά, είναι κρίμα να πάει σε καταφύγιο, έχει πολύ αγάπη να δώσει...;Γνωρίζει από κανόνες καθαριότητας και κάποιες βασικές εντολές, λερώνει μόνο έξω και είναι πολύ ήσυχη μέσα στο σπίτι.Θα γίνει γύρω στα 25 κιλά και θα δοθεί εμβολιασμένη,στειρωμένη και αποπαρασιτωμένη με βιβλιάριο υγείας και έλεγχο από κτηνίατρο με συμβόλαιο υιοθεσίας και όπως ο νόμος ορίζει (για εντός Αττικής, Κόρινθο και γύρω περιοχές)Τηλ. επικοινωνίας 6948108120

Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Ταχυδρομικός κώδικας 19100
Περιοχή Μέγαρα Αττικής
Τηλέφωνο 6948108120
Email gkalodiki@yahoo.gr
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Πριν επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας που σας ενδιαφέρει διαβάστε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας. Εάν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να αφαιρεθεί.
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, σκυλίτσα, greek sheepdog - ελληνικός ποιμενικός, καθαρόαιμο, θηλυκό, αδεσποτάκι, στειρωμένο, Μέγαρα Αττικής, ταχ. κωδ. 19100, αγγελία 26647

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.