Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμη γάτα

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 52531
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 1 μήνα : 10/11/2017 11:38 μμ
Εμφανίσεις 131
Δημοφιλία
Σχετικά δημοφιλής
star star star_border star_border star_border 2/5
Αξιολόγηση 2/5 βάσει 131 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Γάτα
Φυλή (Ράτσα) Mixed Breed - Ημίαιμη
Φύλο Θηλυκό
Ηλικία 7 μηνών
Κείμενο αγγελίας

ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ – CAT RESCUE ATHENS
Εκείνο το πρωινό η Μπιρμπίλω, ξύπνησε χαρούμενη. Είχε δει ένα πολύ όμορφο όνειρο και ήξερε πως η μέρα που περίμενε είχε φτάσει. Μία καλή νεράιδα ήρθε στον ύπνο της και της είπε πως από εκείνη τη μέρα και μετά, δε θα είναι πια μόνη. Μία κοπέλα θα ερχόταν για αυτή , της είπε. Κουλουριάστηκε λοιπόν στην παραλία που κοιμόταν τις τελευταίες μέρες από τότε που έχασε τη μητέρα της και περίμενε ήσυχα. Ήξερε πώς η νεράιδα δε θα της έλεγε ποτέ ψέματα. Και έτσι και έγινε.
Μετά από λίγο μια κοπέλα την πλησίασε και την πήρε αγκαλιά. Της είπε να μη φοβάται και την πήρε μαζί της. Η Μπιρμπίλω, όπως την ονόμασε η κοπέλα για προφανείς λόγους, άρχισε να γουργουρίζει χαρούμενη. Στην κοπέλα έκανε εντύπωση που ήταν τόσο ήρεμη και την εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή χωρίς να την ξέρει. Η Μπιρμπίλω όμως την γνώριζε και την περίμενε. Την είχε δει στα όνειρά της.
Έτσι όπως έχει ήδη δει και τον άνθρωπο που θα την υιοθετήσει. Γιατί η Μπιρμπίλω, φιλοξενείται αλλά ψάχνει τον παντοτινό της σπίτι. Είναι ένα κοριτσάκι περίπου 2,5 μηνών, πολύ παιχνιδιάρικο και χαδιάρικο.
Ζητά υπεύθυνη υιοθεσία.
*****Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε παρακαλούμε ΣΤΕΙΛΤΕ SMS 6955589216 ή 6949518861 ή μήνυμα ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ μας.*****
www.facebook.com/CatRescueAthens/

Αποκλειστικά εντός σπιτιού με συμβόλαιο υιοθεσίας και όρο την στείρωση στην κατάλληλη ηλικία, αν δεν είναι ήδη στειρωμένος /η.

Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα CAT RESCUE ATHENS
Ταχυδρομικός κώδικας 10440
Περιοχή Αθήνα Αττικής
Τηλέφωνο 6955589216
Email nikolinagk@hotmail.com
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Πριν επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας που σας ενδιαφέρει διαβάστε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας. Εάν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να αφαιρεθεί.
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμη γάτα, mixed breed - ημίαιμη, , θηλυκό, στειρωμένο, Αθήνα Αττικής, ταχ. κωδ. 10440, αγγελία 52531

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.