Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται σκυλίτσα American Staffordshire Terrier - Τεριέ

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 54773
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 5 έτη : 12/10/2019 3:28 μμ
Εμφανίσεις 5733
Δημοφιλία
Σχετικά δημοφιλής
star star star_border star_border star_border 2/5
Αξιολόγηση 2/5 βάσει 5733 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Καθαρόαιμο American Staffordshire Terrier - Τεριέ
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 2342787257567562
Ηλικία 8 ετών
Κείμενο αγγελίας

Το όμορφο αυτό κορίτσι το λένε Κιάρα! Είναι 4 ετών Πιτμπουλίτσα και ψάχνει ένα σπίτι όπου θα της προσφέρει μια ζωή γεμάτη αγάπη φροντίδα και πολλά παιχνίδια! Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη και τσιπαρισμένη. Είναι πολύ φιλική με ανθρώπους αλλά λίγο επιφυλακτική με άλλα θηλυκά σκυλάκια. Δεν τα πάει καλά με γατούλες..σύνηθες βεβαίως βεβαίως για τεριέ! Τέλος, σημαντικό κομμάτι της ευζωίας της είναι η καθημερινή άσκηση και εκτόνωση καθώς έχει υψηλή ενέργεια, οπότε θα προτιμηθεί σπίτι με χώρο για άσκηση.
Θα δοθεί αυστηρώς με συμβόλαιο υιοθεσίας!
Τηλ. επικοινωνίας : 6948557021
.........................................................................................................................................................................................................................................................
Λατρεμένη πανέμορφη κοριτσάρα που έζησε την εγκατάλειψη ψάχνει σπίτι παντοτινό με τους καλύτερους κηδεμόνες εντός Αττικής. Περίπου 4 χρονών,22 κιλάκια,με καταπληκτικό χαρακτήρα και για οικογένεια με παιδιά. Με τα άλλα σκυλάκια θέλει τον χρόνο της .Με τις γάτες δεν μπορούμε να πούμε πως τις συμπαθεί. Αυτή την περίοδο την δουλεύουμε όσον αφορά την βόλτα και το τράβηγμα.
To μόνο που ζητά είναι ανθρώπους που να την αγαπούν πραγματικά,να την φροντίζουν,να την έχουν σαν μέλος της οικογένειάς τους μέσα στο σπίτι και όχι απομονωμένη σε ένα χωράφι/ένα μπαλκόνι κλπ.
Επίσης πρόκειται για Αμέρικαν Στάφ ράτσα πράγμα που σημαίνει ότι είναι σκυλί υψηλής ενέργειας και έχει ανάγκη από πνευματική άσκηση εκτός από σωματική,όπως και από σωστή εκπαίδευση(υπάρχει άτομο ειδικό και γνωστό μας που φυσικά κάνει φιλική τιμή για την σωστή προσαρμογή στο νέο σπίτι).
Άν είστε άτομο που σας αρέσουν τα αθλήματα,οι εκδρομές,οι περίπατοι,το παιχνίδι,και γενικά είστε και εσείς άνθρωπος υψηλής ενέργειας η μπουμπού είναι ότι πρέπει για εσάς :D Το καλύτερο παιδί για παρέα
Δίνεται για υιοθεσία με τα χαρτιά της όλα,τσιπ,βιβλιάριο υγείας,στειρωμένη, σε άτομα υπεύθυνα,που θα την αγαπάνε σαν παιδί τους.Πληροφορίες στα 6975581759 ΛΙΝΑ, 6948557021 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Όνομα Σάντρα
Ταχυδρομικός κώδικας 13679
Περιοχή Θρακομακεδόνες Αττικής
Τηλέφωνο 6948557021
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email sadrampa@gmail.com
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, σκυλίτσα, american staffordshire terrier - τεριέ, καθαρόαιμο, θηλυκό, στειρωμένο, Θρακομακεδόνες Αττικής, ταχ. κωδ. 13679, αγγελία 54773

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.