Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμος σκυλάκος

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 54780
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 1 μήνα : 30/8/2019 7:09 μμ
Εμφανίσεις 1075
Δημοφιλία
Πολύ δημοφιλής
star star star star star_border 4/5
Αξιολόγηση 4/5 βάσει 1075 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Mixed Breed - Ημίαιμο
Φύλο Αρσενικό
Μικροτσίπ 900096000087223
Ηλικία 2,5 ετών
Κείμενο αγγελίας

Βουκεφάλας, ο τρυφερός τριχρωμούλης μας!
Ο μοναδικός κούταβος του σταθμού που δεν μπορεί να βγει σωστή φωτογραφία! Μόλις δει άνθρωπο, ξαπλώνει ανάσκελα για να ξεκινήσουν τα χάδια στην κοιλίτσα του!
Του αξίζει μια οικογένεια!
Όλη η ιστορία του παρακάτω: Η όμορφη και πολύ χαδιάρα σκυλίτσα, εμφανίστηκε τέλη Δεκεμβρίου στην περιοχή του σταθμού, με πρησμένο στήθος, ''ζητώντας'' από φιλόζωο που εργάζεται στο ''Σταθμό γεύσεων'' να την ακολουθήσει! Έτσι, ακολουθώντας την όμορφη μανούλα, αντίκρισε 8 μωράκια, μέσα στην παγωνιά....
Η Stacy όπως πλέον την αποκαλούμε, μιας και έκανε την εμφάνισή της στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, είναι καινούριο πρόσωπο για εμάς, που σημαίνει πως κάποιος την εγκατέλειψε ετοιμόγεννη... Φαίνεται πως είναι νεαρή σε ηλικία και υπολογίζουμε πως γέννησε γύρω στις 15 Δεκεμβρίου...
Βοηθήστε με φιλοξενίες! Για ποιο λόγο να πληρώνουν τις δικές μας αμαρτίες; Τα μικρά ήδη πετάγονται στο δρόμο... Πόσο σύντομη να είναι άραγε η ζωούλα τους εκεί; Ειδικά, όταν υπάρχει κόσμος που απειλεί πως θα τα εξαφανίσει...
18/3: Τα 4 από τα 6 μέλη της οικογένειας μας έκαναν την τιμή να φωτογραφηθούν σήμερα και να μας υπενθυμίσουν πως ακόμα ψάχνουν σπίτι! Από τα 8 αδερφάκια, τα 3 υιοθετήθηκαν! Τι λέτε; Θα τα καταφέρουμε να βρούμε σπίτι και στα υπόλοιπα μωράκια; Επίσης, η στοργική μανούλα, στειρωμένη και εμβολιασμένη πια, γεννημένη το Μάρτιο του '16, ψάχνει κι αυτή το δικό της σπίτι! Πολύ φιλική με όλους, ανθρώπους και ζώα, γνωρίζει από λουρί και λατρεύει τα χάδια!
27/3: Δύο από τα κουταβάκια μας, δεν τα κατάφεραν... Δεν προλάβαμε να τους βρούμε σπιτάκι... Ούτε να τα σώσουμε... Θα κάνουμε ότι καλύτερο για τη μανούλα και τα υπόλοιπα τρία αδερφάκια...
26/5: Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τη μικρούλα κόρη της Stacy... Σκοτώθηκε το πρωί από αγροτικό, λευκού χρώματος που έτρεχε σαν τρελό στην περιοχή του σταθμού... ''Εννοείται'' πως δε σταμάτησε να δει αν είναι καλά το ζωάκι... Αν ήταν άνθρωπος στη θέση της μικρούλας μας όμως; Παρακαλούμε τους οδηγούς, να προσέχουν πώς οδηγούν σε κατοικημένες περιοχές... Οι δρόμοι δε σας ανήκουν...
Μας ξάφνιασε βέβαια και η συμπεριφορά της μανούλας που έκανε φύλαξη στο νεκρό κορμάκι της κουταβίνας της και επέτρεπε μόνο στα δυο της αγόρια να πλησιάσουν και στους εθελοντές που φροντίζουν την οικογένεια...
Ας παραδειγματιστούμε λίγο απ΄τα ζωάκια, ίσως γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι...

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Όνομα Κατερίνα Καλτσά
Ταχυδρομικός κώδικας 58200
Περιοχή Έδεσσα Πέλλης
Τηλέφωνο 6986746436
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email katerina_kaltsa@hotmail.gr
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμος σκυλάκος, mixed breed - ημίαιμο, , αρσενικό, αδεσποτάκι, στειρωμένο, Έδεσσα Πέλλης, ταχ. κωδ. 58200, αγγελία 54780

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.