Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται σκυλίτσα Coker Spaniel - Κόκερ Σπάνιελ

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 55379
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 6 έτη : 3/3/2018 12:27 μμ
Εμφανίσεις 5605
Δημοφιλία
Σχετικά δημοφιλής
star star star_border star_border star_border 2/5
Αξιολόγηση 2/5 βάσει 5605 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Καθαρόαιμο Coker Spaniel - Κόκερ Σπάνιελ
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 932002000561806
Ηλικία 8,5 ετών
Κείμενο αγγελίας

Η Goldie όπως την ονομάσαμε,βρέθηκε αδέσποτη στη Μάνδρα Αττικής.Την περισυλλέξαμε και ψάξαμε τον ιδιοκτήτη με αφίσες,αναρτήσεις αλλά και στην αστυνομία αλλά σταθήκαμε άτυχοι.Δεν είχε κάν τσιπάκι.Την εμβολιάσαμε,την στειρώσαμε και την βάλαμε και τσιπάκι.Είναι υγιέστατη εκτός απο ερλίχια την οποία της κάναμε και θεραπεία και τώρα είναι καλά.
Είναι ένα πολύ χαδιάρικο και τρυφερό πλάσμα γεμάτο ενέργεια για βόλτες και παιχνίδια όπως είναι η ράτσα της αλλά ταυτόχρωνα είναι και πολύ ήσυχη μέσα στο σπίτι και δεν κάνει ζημιές αλλά ούτε λερώνει μέσα στο σπίτι!!Ξέρει να πηγαίνει βόλτα με λουρί και ξέρει και να κάθεται φρόνιμη στο αυτοκίνητο όταν παέι βόλτα.Ακούει όταν της μιλάς και μαθαίνει πολύ γρήγορα!!!Είναι όμως ένα ταλαιπωρημένο πλάσμα καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της είχε κάνει όπως ανακαλύψαμε εκαπαίδευση με πνίχτη και ξύλο και φύλαξη χώρου.Λόγο αυτού δεν μπορεί να συμβιώσει αυτή τη στιγμή με μικρά παιδιά αλλά με θετική εκπαίδευση που ήδη έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με το νέο κηδεμόνα θα διορθωθεί πλήρως η συμπεριφορά της αρκεί ο νέος μπαμπάς ή μαμά να της δώσει αγάπη και υπομονή 6 μηνών και με συνεργασία με την εκπαιδεύτριά μας θα γίνει ''καινούρια''!!
Πλέον έχει τελειώσει την εκπαίδευσή της και έχει σταματήσει να δαγκώνει!!
Θα δωθεί ΜΟΝΟ εντός Αττικής και σε σπίτι χωρίς παιδιά!!!
Με τα άλλα σκυλιά τα πάει υπέροχα αλλά αντιπαθεί τις γάτες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Όνομα Γιώργος
Ταχυδρομικός κώδικας 19600
Περιοχή Μάνδρας Αττικής
Τηλέφωνο 6978820564
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email geosartz@gmail.com
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, σκυλίτσα, coker spaniel - κόκερ σπάνιελ, καθαρόαιμο, θηλυκό, αδεσποτάκι, Μάνδρας Αττικής, ταχ. κωδ. 19600, αγγελία 55379

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.