Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμο κουτάβι

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 55934
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 7 ημέρες : 15/2/2018 8:06 μμ
Εμφανίσεις 408
Δημοφιλία
Πολύ δημοφιλής
star star star star star_border 4/5
Αξιολόγηση 4/5 βάσει 408 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Mixed Breed - Ημίαιμο
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 0000000000000000
Ηλικία 3 μηνών
Κείμενο αγγελίας

Στην αρχή ηταν 7 πανέμορφα κουταβάκια...Πέντε κοριτσάκια και δύο αγοράκια..Όταν κάποιοι άκουσαν πιτμπουλ μας έπαιρναν ακόμα και στις 12 το βράδυ...Όταν ακουσαν ότι έχουν ένα δερματικό που πήραν απο την μανούλα τους ( κανουν θεραπεία) έκαναν πίσω!!!Βρέθηκε μια κοπέλα που δεν την ενοιαξε αν έχουν δερματικά και είπε θα υιοθετησω τα δύο αγοράκια ...Και έμειναν πίσω στην αρχή 5 μέχρι που το ένα κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό και η μανουλα του απο πάνω έκλαιγε.Το πάτησε ένα όχημα του στρατού καθώς έψαχναν εναν χώρο για να ζεσταθούν..Αυτό δεν τα κατάφερε..Και έμειναν πίσω 4 κοριτσάκια ο μπαμπάς και η μαμά..Το φυλάκιο όπου είναι εκεί κλείνει σε λίγεςμέρες και οι έξι ψυχές θα μείνουν στο έλεος του Θεού.Δυστυχώς δεν έχουμε χώρους φιλοξενίας.Εκλιπαρούμε για φιλοξενίες και ιδανικά Υιοθεσίες..Ανοίξτε το σπίτι σας για μια απο αυτες τις ψυχές γιατί δεν θα τα καταφέρουν.Δινουμε έναν μεγάλο αγώνα στον Δήμο μας και χρειαζόμαστε βοήθεια. Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας και τσιπάκι όπως ορίζει ο νόμος.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με :694 - 6491993,698 - 6810206(μεχρι τις 9 το βραδυ).ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα maria
Ταχυδρομικός κώδικας 19100
Περιοχή Μέγαρα Αττικής
Τηλέφωνο 6946491993
Email savestrays00@gmail.com
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Πριν επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας που σας ενδιαφέρει διαβάστε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας. Εάν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να αφαιρεθεί.
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμο κουτάβι, mixed breed - ημίαιμο, , θηλυκό, Μέγαρα Αττικής, ταχ. κωδ. 19100, αγγελία 55934

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.