Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμος σκυλάκος American Bulldog - Μπουλ Ντογκ

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 58528
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 4 έτη : 14/5/2018 10:06 πμ
Εμφανίσεις 1249
Δημοφιλία
Αβαθμολόγητη
star star_border star_border star_border star_border 1/5
Αξιολόγηση 1/5 βάσει 1249 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Ημίαιμο American Bulldog - Μπουλ Ντογκ
Φύλο Αρσενικό
Μικροτσίπ 98100212121
Ηλικία 7 ετών
Κείμενο αγγελίας

Ο Ελιμάρ ψάχνει σπιτάκι ως σκύλος συντροφιάς, εντός Αττικής.
Πρώην αδεσποτούλης.Εμβολιασμένος,στειρωμένος,υγιής,με βιβλιάριο υγείας,δραστήριος και πανέξυπνος.Εκπαιδευμένος με μαθήματα μαθήματα θετικής εκπαίδευσης,με εκπαδευτή που είναι απόφοιτος από τη μια από τις κρατικά αναγνωρισμένες σχολές Εκπαιδευτών στην Ελλάδα.Περπατά άψογα στο λουρί-οδηγό και μπορεί να μένει μόνος στο σπίτι.Είναι σε φιλοξενία.Αν το σπιτικό σας χρειάζεται ένα σκύλο κομάντο(έξυπνο,αστείο,αθλητικό και δραστήριο),με ΠΟΛΛΗ αγάπη και σας αρέσει το περπάτημα,η άθληση ,τότε τον βρήκατε.
Κατάλληλος για διαμέρισμα.
Hλ.Ταυτότητα: 9810020011211121
Πληροφορίες:
Όνομα:Ελιμάρ
Ηλικία:3 ετών
Φύλο:Αρσενικό
Τύπος/Φυλή:Ημίαιμο Πιτ Μπουλ
Κιλά:22 κιλά
Ύψος:55 εκατοστά
Παρατσούκλι:Κομάντο
Χαρακτήρας:ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ,ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ THN ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.Έξυπνος,χαδιάρης,λιχούδης,περπατά καλά στο λουρί,ήρεμος στο αμάξι.
Υγεία:Πλήρως εμβολιασμένος,με βιβλιάριο υγείας,στειρωμένος,με ηλεκτρονική ταυτότητα.
Τι σπίτι θα του ταίριαζε:ένα σπίτι που έχει ηρεμία,ενέργεια και αθλείται.
Ο Ελιμάρ είναι ένας σκυλάκος πρώην αδεσποτούλης που περιθάλπτηκε από το δρόμο τον 05.2016 σε Δήμο της Αττικής.Του έχει λέιψει πολυ η ασφάλεια και η αγάπη.Πήγε στον κτηνίατρο και δεν είχε τσιπ.Έτσι εμβολιάστηκε,αποπαρασιτώθηκε,στειρώθηκε, απέκτησε το δικό του βιβλιάριο υγείας και πήγε για φιλοξενία σε σπίτι/διαμέρισμα σε Δήμο της Αττικής.'Επειτα πήγε για φιλοξενία σε νόμιμο ενδιαίτημα/Pet Hotel εντός Αττικής και κάνει μαθήματα θετικής εκπαίδευσης,με εκπαδευτή που είναι απόφοιτος από τη μια από τις κρατικά αναγνωρισμένες σχολές Εκπαιδευτών στην Ελλάδα.Περπατά άψογα στο λουρί-οδηγό και μπορεί να μένει μόνος στο σπίτι.Είναι ένας γλυκός σκυλάκος γύρω στα 3 ετών,22 κιλά,ημίαιμο Πιτ-Μπουλ.Είναι ένας σκύλος με πολλή ΑΥΘΥΠΑΡΧΤΗ ΑΓΑΠΗ.Έχει εξυπνάδα,πείσμα,ενέργεια,είναι δραστήριος,του αρέσει να περπατά πολύ και να παίζει με το μπαλάκι.Αγαπά όλο τον κόσμο και τα σκυλιά.Ξέρει να ανοίγει και πόρτες και θέλει να παρατηρεί τα πάντα.
Δίνεται για υιοθεσια /Χαρίζεται εντός Αττικής ως κατοικίδιο συντροφιάς,κατάλληλος για διαμέρισμα,αφού έχει φιλοξενηθεί σε διαμέρισμα , σε σπίτι που έχει συνειδητοποιήσει τη 15 ετή ευθύνη και ευτυχία του να έχεις ένα κατοικίδιο,σαν τις ταινίες :Η Λαίδη και ο Αλήτης,Μάρλευ,Το σπίτι της Έμα,Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας,που έχουμε δει.Δίνεται με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας και ο νέος ιδιοκτήτης αναλαμβάνει το κόστος καταχώρησης της υποχρεωτική από το Νόμο Ηλεκτρονικής Ταυτότητας,κόστος 35 ευρω.
Ολιγομελής Εθελοντική Ζωοφιλική Ομάδα στην Αττική
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook:Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: imiadespotakia@hotmail.com
Τηλέφωνο:6949972481
ΥΓ .Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,
ΗΜΙΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ:
Η στείρωση είναι καλή! Τα σκυλιά της αστυνομίας και της πυροσβεστικής είναι στειρωμένα!Η στείρωση προστατευει το αρσενικό από προστάτη και καρκίνο.Το θηλυκό απο πυομήτρα,καρκίνο,ψευδοκυηση.Η καταχωρημένη ηλεκτρονική ταυτότητα στα κατοικίδια είναι υποχρεωτική από το Νόμο 4039/2012 και ένας δυνατός τρόπος να βρείτε το σκυλάκι σας,άμα το χάσετε και ο μόνος τρόπος να αποδείξετε ότι είναι υπ ευθύνη σας,άμα χαθεί.Oι περισσότεροι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα,από το 2014,έχουν ενεργό 8-10 ή κι 12 μήνες το χρόνο πρόγραμμα για τα αδέσποτα.Επίσης πολλοί δήμοι έχουν παραχωρήσει στις δημοτικές ζωοφιλικές ενώσεις(ΜΚΟ με αριθμό άδεια λειτουργίας/πρωτοδικείου)δημόσια γη,ώστε να φιλοξενούνται σε καταφύγιο τα αδέσποτα της περιοχής μέχρι να υιοθετηθούν.Ο Δήμος καλύπτει τα έξοδα των αδεσποτων του στα βασικά ιατρικά(εμβόλιο,αιματολογικές εξετάσεις,στείρωση,τοποθέτηση ηλ.ταυτότητας),όπως ορίζει ο Νόμος 4039/2012.Δεν καλύπτει όμως πάντα,αλλά κάποιες φορές, έξοδα όπως σίτιση/τροφή,εκπαίδευση,διαμονή σε ΝΟΜΙΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΔΕΙΑΣ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ενδιαίτημα/pet hotel.

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Λογότυπο
Επωνυμία ή Διακριτικός τίτλος
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Ταχυδρομικός κώδικας 10563
Περιοχή Αθήνα Αττικής
Τηλέφωνο 6949972481
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email imiadespotakia@hotmail.com
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμος σκυλάκος, american bulldog - μπουλ ντογκ, ημίαιμο, αρσενικό, αδεσποτάκι, στειρωμένο, Αθήνα Αττικής, ταχ. κωδ. 10563, αγγελία 58528

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.