Ο Ελιμάρ ψάχνει σπιτάκι ως σκύλος συντροφιάς, εντός Αττικής.
Πρώην αδεσποτούλης.Εμβολιασμένος,στειρωμένος,υγιής,με βιβλιάριο υγείας,δραστήριος και πανέξυπνος.Εκπαιδευμένος με μαθήματα μαθήματα θετικής εκπαίδευσης,με εκπαδευτή που είναι απόφοιτος από τη μια από τις κρατικά αναγνωρισμένες σχολές Εκπαιδευτών στην Ελλάδα.Περπατά άψογα στο λουρί-οδηγό και μπορεί να μένει μόνος στο σπίτι.Είναι σε φιλοξενία.Αν το σπιτικό σας χρειάζεται ένα σκύλο κομάντο(έξυπνο,αστείο,αθλητικό και δραστήριο),με ΠΟΛΛΗ αγάπη και σας αρέσει το περπάτημα,η άθληση ,τότε τον βρήκατε.
Κατάλληλος για διαμέρισμα.
Hλ.Ταυτότητα: 9810020011211121
Πληροφορίες:
Όνομα:Ελιμάρ
Ηλικία:3 ετών
Φύλο:Αρσενικό
Τύπος/Φυλή:Ημίαιμο Πιτ Μπουλ
Κιλά:22 κιλά
Ύψος:55 εκατοστά
Παρατσούκλι:Κομάντο
Χαρακτήρας:ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ,ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ THN ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.Έξυπνος,χαδιάρης,λιχούδης,περπατά καλά στο λουρί,ήρεμος στο αμάξι.
Υγεία:Πλήρως εμβολιασμένος,με βιβλιάριο υγείας,στειρωμένος,με ηλεκτρονική ταυτότητα.
Τι σπίτι θα του ταίριαζε:ένα σπίτι που έχει ηρεμία,ενέργεια και αθλείται.
Ο Ελιμάρ είναι ένας σκυλάκος πρώην αδεσποτούλης που περιθάλπτηκε από το δρόμο τον 05.2016 σε Δήμο της Αττικής.Του έχει λέιψει πολυ η ασφάλεια και η αγάπη.Πήγε στον κτηνίατρο και δεν είχε τσιπ.Έτσι εμβολιάστηκε,αποπαρασιτώθηκε,στειρώθηκε, απέκτησε το δικό του βιβλιάριο υγείας και πήγε για φιλοξενία σε σπίτι/διαμέρισμα σε Δήμο της Αττικής.'Επειτα πήγε για φιλοξενία σε νόμιμο ενδιαίτημα/Pet Hotel εντός Αττικής και κάνει μαθήματα θετικής εκπαίδευσης,με εκπαδευτή που είναι απόφοιτος από τη μια από τις κρατικά αναγνωρισμένες σχολές Εκπαιδευτών στην Ελλάδα.Περπατά άψογα στο λουρί-οδηγό και μπορεί να μένει μόνος στο σπίτι.Είναι ένας γλυκός σκυλάκος γύρω στα 3 ετών,22 κιλά,ημίαιμο Πιτ-Μπουλ.Είναι ένας σκύλος με πολλή ΑΥΘΥΠΑΡΧΤΗ ΑΓΑΠΗ.Έχει εξυπνάδα,πείσμα,ενέργεια,είναι δραστήριος,του αρέσει να περπατά πολύ και να παίζει με το μπαλάκι.Αγαπά όλο τον κόσμο και τα σκυλιά.Ξέρει να ανοίγει και πόρτες και θέλει να παρατηρεί τα πάντα.
Δίνεται για υιοθεσια /Χαρίζεται εντός Αττικής ως κατοικίδιο συντροφιάς,κατάλληλος για διαμέρισμα,αφού έχει φιλοξενηθεί σε διαμέρισμα , σε σπίτι που έχει συνειδητοποιήσει τη 15 ετή ευθύνη και ευτυχία του να έχεις ένα κατοικίδιο,σαν τις ταινίες :Η Λαίδη και ο Αλήτης,Μάρλευ,Το σπίτι της Έμα,Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας,που έχουμε δει.Δίνεται με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας και ο νέος ιδιοκτήτης αναλαμβάνει το κόστος καταχώρησης της υποχρεωτική από το Νόμο Ηλεκτρονικής Ταυτότητας,κόστος 35 ευρω.
Ολιγομελής Εθελοντική Ζωοφιλική Ομάδα στην Αττική
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook:Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: imiadespotakia@hotmail.com
Τηλέφωνο:6949972481
ΥΓ .Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,
ΗΜΙΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ:
Η στείρωση είναι καλή! Τα σκυλιά της αστυνομίας και της πυροσβεστικής είναι στειρωμένα!Η στείρωση προστατευει το αρσενικό από προστάτη και καρκίνο.Το θηλυκό απο πυομήτρα,καρκίνο,ψευδοκυηση.Η καταχωρημένη ηλεκτρονική ταυτότητα στα κατοικίδια είναι υποχρεωτική από το Νόμο 4039/2012 και ένας δυνατός τρόπος να βρείτε το σκυλάκι σας,άμα το χάσετε και ο μόνος τρόπος να αποδείξετε ότι είναι υπ ευθύνη σας,άμα χαθεί.Oι περισσότεροι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα,από το 2014,έχουν ενεργό 8-10 ή κι 12 μήνες το χρόνο πρόγραμμα για τα αδέσποτα.Επίσης πολλοί δήμοι έχουν παραχωρήσει στις δημοτικές ζωοφιλικές ενώσεις(ΜΚΟ με αριθμό άδεια λειτουργίας/πρωτοδικείου)δημόσια γη,ώστε να φιλοξενούνται σε καταφύγιο τα αδέσποτα της περιοχής μέχρι να υιοθετηθούν.Ο Δήμος καλύπτει τα έξοδα των αδεσποτων του στα βασικά ιατρικά(εμβόλιο,αιματολογικές εξετάσεις,στείρωση,τοποθέτηση ηλ.ταυτότητας),όπως ορίζει ο Νόμος 4039/2012.Δεν καλύπτει όμως πάντα,αλλά κάποιες φορές, έξοδα όπως σίτιση/τροφή,εκπαίδευση,διαμονή σε ΝΟΜΙΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΔΕΙΑΣ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ενδιαίτημα/pet hotel.