Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμη σκυλίτσα German Shepherd - Γερμανικός Ποιμενικός - Λυκόσκυλο

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 58614
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 3 μήνες : 17/5/2018 12:45 πμ
Εμφανίσεις 122
Δημοφιλία
Σχετικά δημοφιλής
star star star_border star_border star_border 2/5
Αξιολόγηση 2/5 βάσει 122 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Ημίαιμο German Shepherd - Γερμανικός Ποιμενικός - Λυκόσκυλο
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 941000021237724
Ηλικία 8 μηνών
Κείμενο αγγελίας

Η Ζωή είναι ένα από τα κουτάβια της μαμάς Foxy (βλ. www.facebook.com/pg/Animal.Adoptions.Larissa/photos/?tab=album&album_id=1545257955523653) που βρέθηκε μαζί της και με τα αδέλφια της σε κεντρικό σημείο του Δήμου Τυρνάβου. Είναι περίπου 4,5 μηνών ημίαιμο λυκοσκυλάκι, πλήρως εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη. Ψάχνει την παντοτινή της οικογένεια, είναι παιχνιδιάρα, πολύ χαρούμενη και πολύ φιλική με ανθρώπους και άλλα σκυλιά.. Υπολογίζεται ότι θα γίνει 20 - 25 κιλά Η Ζωή θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας με υποχρεωτική τοποθέτηση microchip σύμφωνα με το νόμο 4039/2012 και με συμφωνία στείρωσης όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία. Βρίσκεται στη Λάρισα, αλλά μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε βρεθεί το κατάλληλο σπίτι, μετά από συνεννόηση. Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa). Διάταξη αναγνώρισης σωματείου 354/2012. Αν θέλετε να χαρίσετε ένα μόνιμο σπίτι στην υπέροχη Ζωή, καλέστε στο τηλέφωνο (6945719693) και στείλτε mail στο dogs.adoptions@gmail.com. Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία υιοθεσίας, δείτε εδώ: www.facebook.com/notes/φιλοζωικό-σωματείο-λάρισας-animal-animal-adoptions-larissa/διαδικασία-υιοθεσίας/497337733649019 Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε κάποιο από τα ζωάκια μας, σας παρακαλούμε μην αφήνετε σχόλια στις κοινοποιήσεις, τρέχουμε πολλές αγγελίες και είναι πιθανόν να μην τα δούμε. Όσοι ενδιαφέρονται ας πάρουν τηλέφωνο στα νούμερα που αναφέρονται στην αγγελία

Στοιχεία επικοινωνίας
Λογότυπο
Επωνυμία ή Διακριτικός τίτλος
Anim.A.L.
Ταχυδρομικός κώδικας 41447
Περιοχή Λάρισα Λάρισας
Τηλέφωνο 6937012850
Email dogs.adoptions@gmail.com
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Πριν επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας που σας ενδιαφέρει διαβάστε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας. Εάν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να αφαιρεθεί.
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμη σκυλίτσα, german shepherd - γερμανικός ποιμενικός - λυκόσκυλο, ημίαιμο, θηλυκό, Λάρισα Λάρισας, ταχ. κωδ. 41447, αγγελία 58614

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.