Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμο κουτάβι German Shepherd - Γερμανικός Ποιμενικός - Λυκόσκυλο

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 62560
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 1 ημέρα : 15/10/2018 10:06 μμ
Εμφανίσεις 216
Δημοφιλία
Πολύ δημοφιλής
star star star star star_border 4/5
Αξιολόγηση 4/5 βάσει 216 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Ημίαιμο German Shepherd - Γερμανικός Ποιμενικός - Λυκόσκυλο
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 990000000215469
Ηλικία 5 μηνών
Κείμενο αγγελίας

ΦΕΓΓΑΡΟΛΟΥΣΤΗ......Φίλοι της το φεγγάρι και τα αστέρια.. Βγαίνει το βράδυ δειλά για να βρει φαγητό... δεν θα επιβιώσει... δώστε της μια αγκαλιά ένα σπιτάκι.... πριν είναι αργά.. 5,5 μηνών μωρό.. παρατημένο..
ΕΠΕΙΓΕΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ..... 5,5 ΜΗΝΩΝ, ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΜΙΞ.. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ επικοινωνήστε στο 6955672057email: Sissyspartinou@yahoo.com
Ψάχνουμε την καλύτερη υιοθεσία για αυτό υπέροχο θηλυκό κουτάβι. Είναι περίπου 5,5-6 μηνών, ημίαιμο λυκόσκυλο μιξ, θα γίνει μεσαίου μεγέθους περίπου 17 κιλά , βρίσκεται στο δρόμο και κινδυνεύει από αυτοκίνητα και αλλά μεγαλύτερα σκυλιά που το κυνηγάνε γιατί είναι πολύ ήσυχη και δεν ξέρει πως να επιβιώσει στον δρόμο εφόσον την παράτησαν.....κρύβεται όλη την ημέρα και βγαίνει δειλά το βράδυ για να βρει φαγητό... Είναι υγιέστατη, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη....
Εάν θέλετε να την σώσετε να φύγει από τον δρόμο, την ερημική πλέον παραλία που σίγουρα δεν θα επιβιώσει... επικοινωνήστε στο 6955672057, ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ... ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΑ...ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.
ΤΗΛ 6955672057, email: Sissyspartinou@yahoo.com

Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία ή Διακριτικός τίτλος
Βάσια Αθανασοπούλου
Ταχυδρομικός κώδικας 41335
Περιοχή Λάρισα Λάρισας
Τηλέφωνο 6985852112
Email psyxoules@gmail.com
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Πριν επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας που σας ενδιαφέρει διαβάστε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας. Εάν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να αφαιρεθεί.
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμο κουτάβι, german shepherd - γερμανικός ποιμενικός - λυκόσκυλο, ημίαιμο, θηλυκό, αδεσποτάκι, Λάρισα Λάρισας, ταχ. κωδ. 41335, αγγελία 62560

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.