Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμη σκυλίτσα Pit Bull - Πίτ Μπουλ Τερριέ

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 79189
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 6 ημέρες : 11/2/2020 11:45 πμ
Εμφανίσεις 721
Δημοφιλία
Πολύ δημοφιλής
star star star star star_border 4/5
Αξιολόγηση 4/5 βάσει 721 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Ημίαιμο Pit Bull - Πίτ Μπουλ Τερριέ
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 990000002889755
Ηλικία 2,5 ετών
Κείμενο αγγελίας

25/1/2020: Δεμένη με σκοινί σε ένα παλιό κτίριο του σταθμού της Έδεσσας, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, βρέθηκε σήμερα το πρωί η Νταίζυ, από υπάλληλο του παιδότοπου που βρίσκεται απέναντι από το σημείο. Ήταν δεμένη εκεί, χωρίς να μπορεί να ξαπλώσει από χθες αργά το βράδυ. Εθελόντρια άκουσε γαβγίσματα γύρω στις 4 τα ξημερώματα και πλησίασε με φακό... Δυστυχώς, η Νταίζυ μόλις αντιλήφθηκε πως πρόκειται για την εθελόντρια που τη φροντίζει, σταμάτησε να γαβγίζει, διότι ένιωσε ασφάλεια... Έτσι, μέσα στα σκοτάδια, η πιτμπουλίνα δεν έγινε αντιληπτή από την κοπέλα. Πραγματικά, δεν ξέρουμε τι άλλο πια να κάνουμε. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες εις βάρος του ανεύθυνου κηδεμόνα για εγκατάλειψη/εξαφάνιση των κουταβιών της από προηγούμενες γέννες. Από το αστυνομικό τμήμα μας λένε πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο, απλά να περιμένουμε να γίνει το δικαστήριο, αν γίνει.
Δεν υπάρχει σωτηρία.... Η αστυνομία στέκεται συχνά αδιάφορη απέναντι στις εγκαταλείψεις, χωρίς καν να μπει στη διαδικασία επιβολής των προστίμων όπως ορίζει ο νόμος. Τώρα μιλάμε για παθητική κακοποίηση... Βοηθήστε μας πριν υπάρξει και σωματική κακοποίηση και αναγκαστούμε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας..
Εκλιπαρούμε να μας βοηθήσετε να σώσουμε την Νταίζυ από το δρόμο και κυρίως από τα χέρια του κηδεμόνα της, εκλιπαρούμε για φιλοξενία...

8/4/2019: Επείγει η φιλοξενία της όμορφης πιτμπουλίνας και των παιδιών της...
Ο κηδεμόνας τους δεν τα αφήνει να μπουν στην αυλή του σπιτιού του που τόσο καιρό ζούσαν, με κίνδυνο να σκοτωθούν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει η αστυνομία, μα τα σκυλάκια και η γλυκιά Νταίζυ δε φταίνε σε κάτι. Είναι κρίμα να μείνουν στο δρόμο. Βοηθήστε μας να τα σώσουμε.Επείγει η φιλοξενία ή η υιοθεσία της όμορφης μανούλας και των παιδιών της...

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Όνομα Κατερίνα Καλτσά
Ταχυδρομικός κώδικας 58200
Περιοχή Έδεσσα Πέλλης
Τηλέφωνο 6986746436
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email katerina_kaltsa@hotmail.gr
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμη σκυλίτσα, pit bull - πίτ μπουλ τερριέ, ημίαιμο, θηλυκό, αδεσποτάκι, Έδεσσα Πέλλης, ταχ. κωδ. 58200, αγγελία 79189

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.