Χαρίζεται σκύλος

Χαρακτηριστικά
Είδος
Σκύλος
Ράτσα
Άλλη ράτσα
Ημίαιμο
Ηλικία
1,5 ετών
Φύλο
Θηλυκό
Θηλυκό
Μικροτσίπ
000000000000090
Αριθμός αγγελίας
24677
Εμφανίσεις
3829
Δημοφιλία
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
Τελ. ενημ. πριν
1 εβδομάδα
Η ΡΕΑ!!!
Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΚΕΙ..ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΥΠΗΡΞΕ ΑΤΥΧΗ..Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ,ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΛΙΚΙΑ..ΤΗΛ. 6986706477
Στοιχεία επικοινωνίας
Διακριτικός τίτλος
Φιλοζωικό Σωματείο "Η Αγία Βαρβάρα" Αιγάλεω
Τηλέφωνο 1
6986706477
Περιοχή
Αγία Βαρβάρα, Ν. Αττικής
Ταχ. Κωδ.
12351
Email
athinasidera61@gmail.com

Προσοχή!

 • Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα. Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης.
 • Στο getpet.gr δε φιλοξενούμε αγγελίες ζευγαρώματος.
 • Προσοχή στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

  Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
  • Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω θανάτου του άμεσου κηδεμόνα, συνήθως στενού μέλους της οικογένειας ή φίλου.
  • Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια από συνήθως ανυποψίαστα θύματα του διαδικτύου.
  • Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
  • Ζητούν χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναφοράς αγγελίας ώστε να τη διαγράψουμε το συντομότερο δυνατόν.
Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.