Χαρίζεται κουτάβι

Χαρακτηριστικά
Είδος
Σκύλος
Ράτσα
Άλλη ράτσα
Ημίαιμο
Ηλικία
5 μηνών
Φύλο
Αρσενικό
Αρσενικό
Μικροτσίπ
900096000043333
Αριθμός αγγελίας
26442
Εμφανίσεις
10145
Δημοφιλία
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
Τελ. ενημ. πριν
2 εβδομάδες
Flash, το πιο γλυκό αγόρι!
Ειδοποιήθηκε από την αστυνομία ο υπεύθυνος του καταφυγίου για κλάματα κουταβιών που ακούστηκαν δίπλα σε κάδο σκουπιδιών πάνω από το Lidl στην Έδεσσα.
Βρέθηκαν στο σημείο συνάντησης και είδαν αυτή την σκληρή εικόνα που αρνείται ο ανθρώπινος νους να επεξεργαστεί..... Κλεισμένα σε χαρτοκούτι και μπαλαρισμένα με νάυλον για να πεθάνουν πριν τα ακούσουν οι εργάτες του απορριματοφόρου το επόμενο πρωινό....
Αυτοί είναι οι συνάνθρωποί μας που σκορπούν τον θάνατο σε αθώες ψυχές και μάλιστα της δεσποζόμενης σκυλίτσας τους!!!!
Μεγάλη ντροπή για την κοινωνία μας!!!

12-2-2017. Οι κουταβομπαλίτσες μας είναι έτοιμες για υιοθεσία! Οι νονές τους (δυο καταπληκτικά κορίτσια), επέλεξαν ονοματάκια αντάξια της ομορφιάς τους. Εμείς τους υποσχεθήκαμε ότι γρήγορα θα έχουν το δικό τους σπιτάκι και πολύ πολύ αγάπη.
Τα σκυλιά του καταφυγίου, τα αδέσποτα που ζουν ελεύθερα στα όρια του Δήμου (ή και αυτά που έχουν επανατοποθετηθεί στο φυσικό τους περιβάλλον), δίνονται με μικροτσίπ, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, έλεγχο από τον κτηνίατρό μας και με την προϋπόθεση να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία όσα δεν είναι στειρωμένα.
Πρόσθετα στοιχεία
Βίντεο YouTube
Αικατερίνη Καλτσά
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα
Κατερίνα Καλτσά
Τηλέφωνο
6986617212
Περιοχή
Έδεσσα, Ν. Πέλλης
Ταχ. Κωδ.
58200
Email
katerina_kaltsa@hotmail.gr

Προσοχή!

 • Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα. Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης.
 • Στο getpet.gr δε φιλοξενούμε αγγελίες ζευγαρώματος.
 • Προσοχή στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

  Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
  • Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω θανάτου του άμεσου κηδεμόνα, συνήθως στενού μέλους της οικογένειας ή φίλου.
  • Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια από συνήθως ανυποψίαστα θύματα του διαδικτύου.
  • Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
  • Ζητούν χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναφοράς αγγελίας ώστε να τη διαγράψουμε το συντομότερο δυνατόν.
Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.