Χαρίζεται κουτάβι Greek Sheepdog - Ελληνικός Ποιμενικός

Χαρακτηριστικά
Είδος
Σκύλος
Ράτσα
Greek Sheepdog - Ελληνικός Ποιμενικός
Ηλικία
6 μηνών
Φύλο
Θηλυκό
Θηλυκό
Μικροτσίπ
123423624512549
Αριθμός αγγελίας
26647
Εμφανίσεις
2750
Δημοφιλία
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
Τελ. ενημ. πριν
11 ώρες
Κάποιοι της υποσχέθηκαν ότι θα της προσφέρουν σιγουριά και αγάπη υιοθετώντας την αλλά την πρόδωσαν.Πρέπει να βοηθήσουμε την χρυσαφένια κουταβίτσα Μόκα με φιλοξενία ή υιοθεσία!!!Τιγρέ κουταβίτσα μόλις 10 μηνών ελληνικό ποιμενικό που βρέθηκε πολύ μωρό στον δρόμο, πολύ καλού χαρακτήρα αλλά και ήδη εξαιρετική στην φύλαξη του χώρου της, ψάχνει τον άνθρωπο που θα διώξει το παράπονο απο τα μάτια της... Τα πάει πολύ καλά με άλλα ζωάκια και λατρεύει τα παιδιά, είναι κρίμα να πάει σε καταφύγιο, έχει πολύ αγάπη να δώσει...;Γνωρίζει από κανόνες καθαριότητας και κάποιες βασικές εντολές, λερώνει μόνο έξω και είναι πολύ ήσυχη μέσα στο σπίτι.Θα γίνει γύρω στα 25 κιλά και θα δοθεί εμβολιασμένη,στειρωμένη και αποπαρασιτωμένη με βιβλιάριο υγείας και έλεγχο από κτηνίατρο με συμβόλαιο υιοθεσίας και όπως ο νόμος ορίζει (για εντός Αττικής, Κόρινθο και γύρω περιοχές)Τηλ. επικοινωνίας 6948108120
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Τηλέφωνο
6948108120
Περιοχή
Μέγαρα, Ν. Αττικής
Ταχ. Κωδ.
19100
Email
gkalodiki@yahoo.gr

Προσοχή!

 • Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα. Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης.
 • Στο getpet.gr δε φιλοξενούμε αγγελίες ζευγαρώματος.
 • Προσοχή στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

  Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
  • Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω θανάτου του άμεσου κηδεμόνα, συνήθως στενού μέλους της οικογένειας ή φίλου.
  • Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια από συνήθως ανυποψίαστα θύματα του διαδικτύου.
  • Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
  • Ζητούν χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναφοράς αγγελίας ώστε να τη διαγράψουμε το συντομότερο δυνατόν.
Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.