Χαρίζεται σκύλος

Χαρακτηριστικά
Είδος
Σκύλος
Ράτσα
Άλλη ράτσα
Ημίαιμο
Ηλικία
8 μηνών
Φύλο
Θηλυκό
Θηλυκό
Μικροτσίπ
900096000054333
Αριθμός αγγελίας
27103
Εμφανίσεις
1274
Δημοφιλία
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
Τελ. ενημ. πριν
6 ημέρες
Karmen, τα υπέροχα μάτια της μπορούν να σε κάνουν να ξεχάσεις κάθε σου έγνοια!!!
5/3: Τα κοριτσάκια μας ακόμα περιμένουν το τηλέφωνό σας! Δείτε πόσο όμορφα είναι! Δώστε τους μια ευκαιρία να ζήσουν δίπλα σε ανθρώπους!
10/10: Υιοθετήθηκε ο κούκλος της παρέας! Ας ευχηθούμε να έχουν την ίδια τύχη και οι αδερφούλες του!
5/10: Περίπου 2,5 μηνών πια τα μωρούλια μας και ακόμα δε βρήκαν οικογένειες... Έχουν κάνει ήδη το 1ο τους εμβόλιο, θα γίνουν μεσαίου μεγέθους, περίπου 15 κιλά και ανυπομονούν να πάνε σε δικά τους σπίτια!
3/10: Χωρίς ντροπή και με πολύ θράσος, ανεύθυνος συμπολίτης μας, εγκατέλειψε 4 κουτάβια σε μια κούτα, απέναντι από το κτηνιατρείο του κυρίου Γιόφτση, γνωρίζοντας από την προηγούμενη μέρα πως είναι παράνομη αυτή η πράξη. Έχει γίνει ήδη καταγγελία, ζητώντας από την αστυνομία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, σύμφωνα με όσα ορίζει ο Νόμος 4039/12.
Τα μωρά είναι περίπου 17 ημερών, φιλοξενούνται σε ζεστό μέρος, δέχονται όλη μας την αγάπη, μα χρειάζονται σίγουρα ανθρώπους που θα τα φροντίζουν για πάντα! Θα γίνουν μεσαίου μεγέθους και είναι τρία θηλυκά και ένα αρσενικό! Ο ασπρούλης Roudi και οι καφετούλες Dezy, Karmen και Moly!
Τα σκυλιά του καταφυγίου, τα αδέσποτα που ζουν ελεύθερα στα όρια του Δήμου (ή και αυτά που έχουν επανατοποθετηθεί στο φυσικό τους περιβάλλον), δίνονται με μικροτσίπ, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, έλεγχο από τον κτηνίατρό μας και με την προϋπόθεση να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία όσα δεν είναι στειρωμένα.
Πρόσθετα στοιχεία
Βίντεο YouTube
Αικατερίνη Καλτσά
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα
Κατερίνα Καλτσά
Τηλέφωνο
6986617212
Περιοχή
Έδεσσα, Ν. Πέλλης
Ταχ. Κωδ.
58200
Email
katerina_kaltsa@hotmail.gr

Προσοχή!

 • Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα. Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης.
 • Στο getpet.gr δε φιλοξενούμε αγγελίες ζευγαρώματος.
 • Προσοχή στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

  Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
  • Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω θανάτου του άμεσου κηδεμόνα, συνήθως στενού μέλους της οικογένειας ή φίλου.
  • Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια από συνήθως ανυποψίαστα θύματα του διαδικτύου.
  • Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
  • Ζητούν χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναφοράς αγγελίας ώστε να τη διαγράψουμε το συντομότερο δυνατόν.
Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.