Χαρίζεται σκύλος Greek Harehound - Ελληνικός Ιχνηλάτης

Χαρακτηριστικά
Είδος
Σκύλος
Ράτσα
Greek Harehound - Ελληνικός Ιχνηλάτης
Ηλικία
11 μηνών
Φύλο
Θηλυκό
Θηλυκό
Μικροτσίπ
123423624512549
Αριθμός αγγελίας
28053
Εμφανίσεις
371
Δημοφιλία
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
Τελ. ενημ. πριν
1 ημέρα
Κουταβίτσα 11 μηνών, rodesia ridgeback βρέθηκε και δίνεται για υιοθεσία. Είναι πανέμορφη, πολύ δυνατή, απίστευτα γρήγορη και ενεργητική, πάρα πολύ ανθρωποκεντρική και εξαιρετική φύλακας. Θα δοθεί με πολύ αυστηρά κριτήρια και προύποθέσεις, μόνο σε αυτόν που θα της αφοσοιωθεί, με συμβόλαιο υιοθεσίας όπως ο νόμος ορίζει. Είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη.Της αρέσουν οι βόλτες, θέλει χώρο να τρέχει και λατρεύει φυσικά να είναι μέσα στο σπίτι κοντά στους ανθρώπους της. Τα πάει καλά με άλλα σκυλάκια και γατάκια, αλλά θέλει να τρώει μόνη. Aρ.Μικροτσιπ 123423624512547 Περιοχή Μέγαρα, δίνεται μόνο εντός Αττικης.Τηλ. επικοινωνίας 6948108120
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα
Γεωργια
Τηλέφωνο
6948108120
Περιοχή
Μέγαρα, Ν. Αττικής
Ταχ. Κωδ.
19100
Email
gkalodiki@yahoo.gr

Προσοχή!

 • Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα. Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης.
 • Στο getpet.gr δε φιλοξενούμε αγγελίες ζευγαρώματος.
 • Προσοχή στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

  Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
  • Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω θανάτου του άμεσου κηδεμόνα, συνήθως στενού μέλους της οικογένειας ή φίλου.
  • Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια από συνήθως ανυποψίαστα θύματα του διαδικτύου.
  • Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
  • Ζητούν χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναφοράς αγγελίας ώστε να τη διαγράψουμε το συντομότερο δυνατόν.
Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.