Χαρίζεται σκύλος Coker Spaniel - Κόκερ Σπάνιελ

Χαρακτηριστικά
Είδος
Σκύλος
Ράτσα
Coker Spaniel - Κόκερ Σπάνιελ
Ηλικία
5 ετών
Φύλο
Αρσενικό
Αρσενικό
Μικροτσίπ
968000010350602
Αριθμός αγγελίας
28431
Εμφανίσεις
413
Δημοφιλία
Πολύ δημοφιλής 4 αστέρια (4/5)
Τελ. ενημ. πριν
1 μήνα
Χαριζεται καθαροαιμο coker spaniel παναιμορφο , εκπαιδευμενο , με βιβλιαριο υγειας και τσιπακι , είναι 16 κιλα , χροματος κανελι , φυλακας και φυλικο με την οικογενεια .
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα
Αθανασιου μαγδαληνη
Τηλέφωνο
6949401622
Περιοχή
Άγιος Δημήτριος, Ν. Αττικής
Ταχ. Κωδ.
17342
Email
julianmonth2000@gmail.com

Προσοχή!

 • Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα. Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης.
 • Στο getpet.gr δε φιλοξενούμε αγγελίες ζευγαρώματος.
 • Προσοχή στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

  Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
  • Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω θανάτου του άμεσου κηδεμόνα, συνήθως στενού μέλους της οικογένειας ή φίλου.
  • Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια από συνήθως ανυποψίαστα θύματα του διαδικτύου.
  • Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
  • Ζητούν χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναφοράς αγγελίας ώστε να τη διαγράψουμε το συντομότερο δυνατόν.
Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.