Χαρίζεται σκύλος

Χαρακτηριστικά
Είδος
Σκύλος
Ράτσα
Άλλη ράτσα
Ημίαιμο
Ηλικία
1,5 ετών
Φύλο
Αρσενικό
Αρσενικό
Μικροτσίπ
9999999999999999
Αριθμός αγγελίας
28433
Εμφανίσεις
52
Δημοφιλία
Δημοφιλής 3 αστέρια (3/5)
Τελ. ενημ. πριν
6 ημέρες
Βόλος

Αυτός είναι ο Χάρης

Ήρεμος, δυνατός χαρακτήρας με πλούσιο τρίχωμα και χαίτη.
Τώρα είναι αδύνατος και έχει βάρος περίπου 30 κιλά. Μόλις πάρει τα πάνω του θα φτάσει παραπάνω. Έκανε όλες τις εξετάσεις, παίρνει για τώρα μια αντιβίωση και σύντομα το μόνο που θα έχει είναι δυσπλασία στα ισχία (κατασκευαστική εκ γεννετής).
Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλός και για φύλακας, λόγω μεγέθους αλλά και σοβαρότητας του χαρακτήρα του.

Τώρα, όταν σηκώνεται από ξεκούραση δυσκολεύεται στην βάδιση. Μόλις ζεσταθούν οι μύες και "πάρει μπροστά", κινείται πολύ καλύτερα. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα χρειαστεί διορθωτική επέμβαση.

Έχω γνωρίσει πολλούς σκύλους αλλά ο Χάρης μου φαίνεται για κάποιο λόγο ιδιαίτερος. Είναι μόλις δυο χρονών.

Αν κάποιος ψάχνει για μεγαλόσωμο σκύλο ή για σκύλο φύλακα, ανάμεσα στους άλλους που θα δει πιστεύω αξίζει τον κόπο να έρθει να τον γνωρίσει.

Εδώ και λίγο καιρό έχει βρει λημέρι έξω από το σπίτι μιας φιλόζωης εδώ στο Βόλο. Μεγάλος έτσι όπως είναι έχουν τρομάξει μερικοί γείτονες! Εύχομαι σύντομα να βρεθεί κάποιος που θα "επενδύσει" στον Χάρη. Δεν θα βγει "χαμένος"!
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα
Αριστείδης
Τηλέφωνο
6934998950
Περιοχή
Βόλος, Ν. Μαγνησίας
Ταχ. Κωδ.
38222
Email
aristeidisp@gmail.com

Προσοχή!

 • Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα. Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης.
 • Στο getpet.gr δε φιλοξενούμε αγγελίες ζευγαρώματος.
 • Προσοχή στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

  Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
  • Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω θανάτου του άμεσου κηδεμόνα, συνήθως στενού μέλους της οικογένειας ή φίλου.
  • Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια από συνήθως ανυποψίαστα θύματα του διαδικτύου.
  • Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
  • Ζητούν χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναφοράς αγγελίας ώστε να τη διαγράψουμε το συντομότερο δυνατόν.
Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.