Χαρίζεται κουτάβι Labrador Retriever - Λαμπραντόρ Ριτρίβερ

Χαρακτηριστικά
Είδος
Σκύλος
Ράτσα
Labrador Retriever - Λαμπραντόρ Ριτρίβερ
Ημίαιμο
Ηλικία
2 μηνών
Φύλο
Αρσενικό
Αρσενικό
Μικροτσίπ
6546514354546546
Αριθμός αγγελίας
28999
Εμφανίσεις
2680
Δημοφιλία
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
Τελ. ενημ. πριν
7 ώρες
Δίνονται για υιοθεσία 3 πανέμορφα κουταβάκια σχεδόν 3ων μηνών, ημίαιμα Λαμπραντόρ-Κόλει! Είναι δυο αρσενικά και ένα θηλυκό με κατα-μπλε ματάκια! Μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή με το παιχνίδι και την αγάπη τους!Θα γίνουν μεσαίου μεγέθους 20 περίπου κιλάκια! Θα δοθούν εμβολιασμένα με ότι ορίζει ο νόμος και δέσμευση για στείρωση σε λίγους μήνες!
Περιοχή: Αγία Παρασκευή, τηλ.: 6977085616
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα
Ελίνα
Τηλέφωνο
6977085616
Περιοχή
Αγία Παρασκευή, Ν. Αττικής
Ταχ. Κωδ.
15341
Email
elinasta28@gmail.com

Προσοχή!

 • Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα. Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης.
 • Στο getpet.gr δε φιλοξενούμε αγγελίες ζευγαρώματος.
 • Προσοχή στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

  Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
  • Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω θανάτου του άμεσου κηδεμόνα, συνήθως στενού μέλους της οικογένειας ή φίλου.
  • Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια από συνήθως ανυποψίαστα θύματα του διαδικτύου.
  • Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
  • Ζητούν χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναφοράς αγγελίας ώστε να τη διαγράψουμε το συντομότερο δυνατόν.
Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.