Χαρίζεται σκύλος Papillon - Παπιγιόν

Χαρακτηριστικά
Είδος
Σκύλος
Ράτσα
Papillon - Παπιγιόν
Ηλικία
7,5 ετών
Φύλο
Αρσενικό
Αρσενικό
Μικροτσίπ
111111111111111
Αριθμός αγγελίας
29264
Εμφανίσεις
3103
Δημοφιλία
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
Τελ. ενημ. πριν
1 εβδομάδα
Χαρίζεται το σκυλάκι που βρέθηκε δεμένο σε δέντρο τον Μάρτιο του 2017, είναι 6μισι κιλά, 7 έως 8 ετών, υγιεστατος, πανέξυπνος. Στο σπίτι πολύ ήρεμος, ευγενικός και ήσυχος , στη βολτα ζωηρός σαν μικρό σκυλάκι. Είναι ένα στοργικό σκυλάκι που έχει νιώσει την εγκατάλειψη και ψάχνει σπίτι. Τα πάει καλά με παιδιά και συμβιώνει καλά με άλλα ζωάκια. Είναι τσιπαρισμενος, στειρωμενος, εμβολιασμενος, απόπαρασιτωμενος, υγιεστατος . Είναι μεγάλη ανάγκη να βρει σπίτι.
Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα
Ιωάννα Παπαβασιλείου
Τηλέφωνο
6979102422
Περιοχή
Αθήνα, Ν. Αττικής
Ταχ. Κωδ.
10442
Email
tzolmns@yahoo.gr

Προσοχή!

 • Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα. Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης.
 • Στο getpet.gr δε φιλοξενούμε αγγελίες ζευγαρώματος.
 • Προσοχή στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

  Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
  • Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω θανάτου του άμεσου κηδεμόνα, συνήθως στενού μέλους της οικογένειας ή φίλου.
  • Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια από συνήθως ανυποψίαστα θύματα του διαδικτύου.
  • Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
  • Ζητούν χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναφοράς αγγελίας ώστε να τη διαγράψουμε το συντομότερο δυνατόν.
Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.