Για να δημοσιεύσεις αγγελία δε χρειάζεται παρά να εισάγεις όνομα, τηλέφωνο, email και τον ταχυδρομικό σου κώδικα. Έτσι λειτουργείς ως επισκέπτης και η αγγελία σου ανεβαίνει γρήγορα και εύκολα.
Αν, όμως, έχεις πολλές αγγελίες (εθελοντής, φιλοζωικό σωματείο ή επαγγελματίας) δημιούργησε λογαριασμό εδώ για να μη χρειάζεται να εισάγεις τα στοιχεία σου σε κάθε καταχώρηση κι επιπλέον να τις διαχειρίζεσαι όλες από το λογαριασμό σου.
Είσοδος μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες:
Αφορά εγγεγραμμένους χρήστες κι όχι επισκέπτες. Για να επεξεργαστείς αγγελία που έχεις καταχωρήσει ως επισκέπτης κάνε κλικ εδώ.
Είσαι εγγεγραμμένος χρήστης και ξέχασες τον κωδικό σου;
Κάνε κλικ εδώ, συμπλήρωσε τo email σου και θα βάλουμε τα λαγωνικά μας να τον βρουν και να στον στείλουν! :)
Η αγγελία μου
Υπενθύμιση στοιχείων
Αν δε θυμάσαι τον αριθμό της αγγελίας ή τον κωδικό πρόσβασης κάνε κλικ εδώ.
Πρόσφατες αγγελίες
Δε βρέθηκαν πρόσφατες αγγελίες.
Η αγγελία μου
Για να επεξεργαστείς αγγελία που έχεις καταχωρήσει ως επισκέπτηςκάνε κλικ εδώ.
Δημιουργία λογαριασμού:
Για να δημοσιεύσεις αγγελία δε χρειάζεται παρά να εισάγεις όνομα, τηλέφωνο, email και τον ταχυδρομικό σου κώδικα. Έτσι λειτουργείς ως επισκέπτης και η αγγελία σου ανεβαίνει γρήγορα και εύκολα.
Αν, όμως, έχεις πολλές αγγελίες (εθελοντής, φιλοζωικό σωματείο ή επαγγελματίας) δημιούργησε λογαριασμό εδώ για να μη χρειάζεται να εισάγεις τα στοιχεία σου σε κάθε καταχώρηση κι επιπλέον να τις διαχειρίζεσαι όλες από το λογαριασμό σου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην κάνεις λογαριασμό αν πρόκειται να καταχωρείς λίγες ή περιστασιακά αγγελίες. Χρησιμοποίησε το μενού και καταχώρησε απευθείας ως επισκέπτης.
Πληκτρολόγησε το email με το οποίο έγινε η καταχώρηση της αγγελίας και πάτησε Υπενθύμιση.Θα λάβεις μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον αριθμό της αγγελίας σου και τον κωδικό της.
Αν έχεις καταχωρήσει περισσότερες της μίας αγγελίες σας θα λάβεις ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους αριθμούς και τους κωδικούς όλων των αγγελιών σου.
Οι Βελγικοί Ποιμενικοί Σκύλοι αποτελούν μια μοναδική περίπτωση στον κόσμο των καθαρόαιμων, επειδή υπάρχουν τέσσερις τύποι που όλοι έχουν διαφορετικό τρίχωμα και χρώμα. Ένας ισορροπημένος σκύλος μέσων διαστάσεων, με αρμονικές αναλογίες, έξυπνος, αγροτικός, συνηθισμένος στη ζωή στο ύπαιθρο, φτιαγμένος να αντέχει στις κακές καιρικές συνθήκες των εποχών και τις ατμοσφαιρικές μεταβολές, που είναι τόσο συχνές στο βελγικό κλίμα. Με την αρμονία της σωματικής του διάπλασης και το περήφανο κράτημα του κεφαλιού του, ο Βελγικός Ποιμενικός Σκύλος πρέπει να δίνει την εντύπωση εκείνης της ρωμαλέας κομψότητας που έγινε η κληρονομιά των επίλεκτων αντιπροσώπων μιας ράτσας εργατικών σκυλιών. Πέρα από την εγγενή ικανότητα να φυλάει κοπάδια, έχει την πολύτιμη ιδιότητα να είναι ο καλύτερος φύλακας της ιδιοκτησίας. Όταν χρειάζεται, υπερασπίζεται ανυποχώρητα και με ζέση, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, το αφεντικό του. Είναι άγρυπνο και προσεκτικό, η ματιά του είναι ξύπνια και ερευνητική, υποδηλώνοντας την ευφυΐα του.
Το Μαλινουά είναι ένας ανθεκτικός σκύλος που δεν έχει καμία ευαισθησία ως φυλή, με μέσο όρος ζωής τα 12 χρόνια, όλα αυτά, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι προέρχεται από υγιείς γονείς.
Στα τέλη του 19ου αιώνα πολλά άτομα εργάστηκαν για να δημιουργήσουν ζώα που θα μπορούσαν να αναγνωριστούν ως ζώα της χώρας τους. Το Σεπτέμβριο του 1891, με αυτό το σκοπό ως κεντρική ιδέα, ιδρύθηκε η Βελγική Λέσχη Ποιμενικών Σκύλων. Συγκροτήθηκε μια επιτροπή μελών της Λέσχης η οποία ήρθε σε επαφή με κτηνιάτρους σε όλες τις επαρχίες. Το Νοέμβριο του 1891, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Adolphe Reul, έγινε μια συγκέντρωση στο Κιούρεγχεμ, στα προάστια των Βρυξελλών, για να εξεταστούν ποιμενικοί σκύλοι στην περιοχή εκείνη. Από τους 117 σκύλους που παρουσιάστηκαν, ο καθηγητής Reul και η ομάδα κριτών του συμπέραναν ότι για την επαρχία του Μπραμπάν υπήρχε ένας σταθερός τύπος Ποιμενικού Σκύλου. Οι σκύλοι αυτοί ανατομικά ήταν παρόμοιοι, αλλά διέφεραν ως προς την υφή, το χρώμα και το μήκος του τριχώματος. Ο καθηγητής Reul περιέγραψε έναν τετράγωνο, μέσου μεγέθους, Ποιμενικό Σκύλο με καλά βαλμένα τριγωνικά αφτιά και σκούρα καφέ μάτια. Μετά την έκθεση στο Κιούρεγχεμ, η Βελγική Λέσχη Ποιμενικών Σκύλων (ΒΛΠΣ) αφιέρωσε τις προσπάθειές της σε παρόμοιες εκθέσεις στις άλλες οκτώ επαρχίες, με παρόμοια αποτελέσματα. Μεταξύ 1891 και 1901, όταν η Βασιλική Εταιρεία Σαιντ-Υμπέρ καταχώρησε τους Βελγικούς Ποιμενικούς ως ράτσα, καταβλήθηκαν προσπάθειες για τη δημιουργία ενός Προτύπου, τη βελτίωση του τύπου και την έκθεση των σκύλων.