Για να δημοσιεύσεις αγγελία δε χρειάζεται παρά να εισάγεις όνομα, τηλέφωνο, email και τον ταχυδρομικό σου κώδικα. Έτσι λειτουργείς ως επισκέπτης και η αγγελία σου ανεβαίνει γρήγορα και εύκολα.
Αν, όμως, έχεις πολλές αγγελίες (εθελοντής, φιλοζωικό σωματείο ή επαγγελματίας) δημιούργησε λογαριασμό εδώ για να μη χρειάζεται να εισάγεις τα στοιχεία σου σε κάθε καταχώρηση κι επιπλέον να τις διαχειρίζεσαι όλες από το λογαριασμό σου.
Είσοδος μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες:
Αφορά εγγεγραμμένους χρήστες κι όχι επισκέπτες. Για να επεξεργαστείς αγγελία που έχεις καταχωρήσει ως επισκέπτης κάνε κλικ εδώ.
Είσαι εγγεγραμμένος χρήστης και ξέχασες τον κωδικό σου;
Κάνε κλικ εδώ, συμπλήρωσε τo email σου και θα βάλουμε τα λαγωνικά μας να τον βρουν και να στον στείλουν! :)
Η αγγελία μου
Υπενθύμιση στοιχείων
Αν δε θυμάσαι τον αριθμό της αγγελίας ή τον κωδικό πρόσβασης κάνε κλικ εδώ.
Πρόσφατες αγγελίες
Δε βρέθηκαν πρόσφατες αγγελίες.
Η αγγελία μου
Για να επεξεργαστείς αγγελία που έχεις καταχωρήσει ως επισκέπτηςκάνε κλικ εδώ.
Δημιουργία λογαριασμού:
Για να δημοσιεύσεις αγγελία δε χρειάζεται παρά να εισάγεις όνομα, τηλέφωνο, email και τον ταχυδρομικό σου κώδικα. Έτσι λειτουργείς ως επισκέπτης και η αγγελία σου ανεβαίνει γρήγορα και εύκολα.
Αν, όμως, έχεις πολλές αγγελίες (εθελοντής, φιλοζωικό σωματείο ή επαγγελματίας) δημιούργησε λογαριασμό εδώ για να μη χρειάζεται να εισάγεις τα στοιχεία σου σε κάθε καταχώρηση κι επιπλέον να τις διαχειρίζεσαι όλες από το λογαριασμό σου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην κάνεις λογαριασμό αν πρόκειται να καταχωρείς λίγες ή περιστασιακά αγγελίες. Χρησιμοποίησε το μενού και καταχώρησε απευθείας ως επισκέπτης.
Πληκτρολόγησε το email με το οποίο έγινε η καταχώρηση της αγγελίας και πάτησε Υπενθύμιση.Θα λάβεις μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον αριθμό της αγγελίας σου και τον κωδικό της.
Αν έχεις καταχωρήσει περισσότερες της μίας αγγελίες σας θα λάβεις ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους αριθμούς και τους κωδικούς όλων των αγγελιών σου.
Το Βαϊμαράνερ είναι ένα σκυλί για όλα,καλό στο κυνήγι, στη φύλαξη, στη συντροφιά με ομορφιά και παράστημα. Η συγκεκριμένη θεωρείται και πιθανόν είναι από τις πιο αξιαγάπητες, γεμάτη αφοσίωση και πιστή ράτσα σε όλο τον κόσμο. Ο σκύλος αυτός όμως θα απαιτήσει ακριβώς το ίδιο από το αφεντικό του.
Ένας καλά εκπαιδευμένος Βαϊμάρης που θα μάθει και καλούς τρόπους θα δεθεί τόσο πολύ με τον ιδιοκτήτη του που πολύ λίγα σκυλιά μπορούν. Για πάνω από εκατό χρόνια οι πρόγονοι αυτής της ράτσας μεγάλωσαν σαν σκυλιά για κυνήγι και για παρέα. Λόγω του ότι η ράτσα αυτή έχει εξελιχθεί με το να κυνηγάει μαζί με το αφεντικό της, ο Βαϊμάρης μπορεί να τα πάει καλά μόνο με ένα αφεντικό. Επίσης για τον ίδιο λόγο έχει μεγάλα αποθέματα σε ενέργεια και θα πρέπει να εξασκείται και να τρέχει καθημερινά. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να τους δείχνετε την απαιτούμενη προσοχή και στοργή και τότε θα γίνουν πραγματικά δικοί σας. Αν δεν τους παρέχονται τα παραπάνω μπορεί να αναπτύξουν κακή συμπεριφορά. Ένας Βαϊμάρης που δεν είναι ικανοποιημένος μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο το σπίτι μέσα σε λίγη ώρα.
Είναι σημαντικό για εκείνα να είναι ενεργά μέλη της οικογένειας και αγαπούν υπερβολικά τα παιδιά. Είναι πολύ καλοί φύλακες και προστατεύουν με ζήλο την οικογένεια. Τους αρέσει να γαβγίζουν και το κάνουν συχνά ειδικά όταν νιώθουν μοναξιά. Δεν τους αρέσει να μένουν μόνοι τους.
Επικοινωνούν πολύ καλά με τους ανθρώπους και μπορούν να καταλάβουν τα συναισθήματα σας πολύ εύκολα. Είναι γενικά περίεργοι σκύλοι και θέλουν συνεχώς να εξερευνούν και να ανακαλύπτουν.
Τα προβλήματα υγείας που μπορεί να ταλαιπωρήσουν το σκύλο είναι ισχιακή δυσπλασία, αιμοφιλία και οφθαλμολογικά προβλήματα.
Το Βαϊμαράνερ χάνει μέτριο τρίχωμα και ένα βούρτσισμα κάθε εβδομάδα είναι αρκετό για να διατηρείτε σε καλή κατάσταση. Μπάνιο πρέπει να γίνεται κάθε μήνα και σε περιπτώσεις που λερώνεται υπερβολικά. Τα αυτιά πρέπει να καθαρίζονται κάθε βδομάδα, ειδικά μετά από κολύμπι ή μπάνιο. Ακόμη πρέπει να καθαρίζετε τακτικά τα δόντια του.
Υπάρχει σε απεικονίσεις του 17ου αι. και είναι γνωστό ότι εκτρεφόταν στην βασιλική αυλή της Βαϊμάρης το τέλος του 18ου αι. Θεωρείται ότι είναι η πιο παλία κυνηγετική ράτσα της Γερμανίας όμως Άγγλοι και Γάλλοι υποστηρίζουν ότι έχει καταγωγή και από δικές τους ράτσες. Στην αρχή χρησιμοποιήθηκε για μεγαλόσωμα θηράματα και στη συνέχεια για φτερωτά. Λόγω της εμφάνισής του θεωρήθηκε πολύτιμο σκυλί και δεν επιτρεπόταν να το αποκτήσει ο οποιοσδήποτε. Σήμερα όμως είναι πολύ γνωστό σκυλί που χρησιμοποιείται στο κυνήγι, για συντροφιά, στην αστυνομία κ.α. Εξαίτιάς του χρώματός του λέγεται και “γκρίζο φάντασμα”.