Ευτυχισμένο τέλος για τη Λέιλα - τη σκυλίτσα που "έπεσε" από το μπαλκόνι στα Πατήσια

Γράφει ο Αποστόλης Κρομύδας - ο κτηνίατρος που ανέλαβε τη μικρή αμέσως μετά τον τραυματισμό της [βίντεο]

Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
  • getpet.gr
  • Λέιλα, pitbull, μπαλκόνι, Πατήσια

Καλησπέρα φίλοι μου!!!
Τώρα, που με τη βοήθεια του Θεού, η περιπέτεια της υγείας της Λέιλα τελείωσε, θα ΄θελα να δημοσιοποιήσω κάποιες σκέψεις μου για το γεγονός αυτό.
Οι άνθρωποι είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους καλοί και αγαπάνε τα ζώα. Ο καθένας με τον τρόπο του. Η επιτυχία ενός σκοπού προ-υποθέτει συνεργασία κι εμπιστοσύνη. Ο καθένας όσο μπορεί και όσο γνωρίζει. Το ευτυχισμένο τέλος, αν έρθει, ανήκει σε όλους. Δεν είναι ταινία η ζωή, μερικές φορές όμως της μοιάζει...
Αυτό συνέβη και με τη Λέιλα. Ένα άτυχο γεγονός και έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο. Τραυματίστηκε βαριά και περαστικοί την έφεραν στο ιατρείο μου, γιατί αυτό είναι 30 μέτρα μακριά. Δώσαμε τις πρώτες βοήθειες και η κατάσταση της σταθεροποιήθηκε. Η αναζήτηση έμπειρου συναδέλφου με γνώσεις και εξοπλισμό ορθοπεδικής ξεκίνησε. Παράλληλα με αυτό και λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα, πλήθος συνανθρώπων μας, στήριξε με κάθε τρόπο, οικονομικό, ηθικό, ψυχολογικό την προσπάθεια αυτή. Τέτοια χειρουργεία είναι δύσκολα και πολυδάπανα. Ευτυχώς, ένας κορυφαίος στον τομέα αυτό συνάδερφος προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του.
Έγιναν δύο πολύωρα ορθοπεδικά χειρουργεία με δύο ημέρες διαφορά το ένα από το άλλο. Το αποτέλεσμα μας χάρισε μεγάλη χαρά κι ανακούφιση, γιατί όλος ο κόσμος παρακολουθούσε και προσεύχονταν γι αυτήν.
Καλή ανάρρωση Λέιλα!!!

Όσον αφορά τα οικονομικά θα πρέπει όλοι όσοι προσέφεραν για τα έξοδα της Λέιλα, έστω και το ελάχιστο, να επικοινωνήσουν μαζί μου στα τηλ. 2108642734 6972237825 ή στο apkromidas@yahoo.gr. Το ποσό που περίσσεψε θα επιστραφεί αναλογικά. Υπάρχει κατάλογος αλλά λείπουν κάποια στοιχεία και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Ευχαριστώ από καρδιάς.